Avion întors de urgență pe Otopeni, din cauza fumului de pe culoar

Avion întors de urgență pe Otopeni, din cauza fumului de pe culoar © Profimedia

Un avion a fost întors din aer și forțat să aterizeze de urgență, pe aeroportul Otopeni. La bord erau 169 de oameni, iar motivul pare să fi fost o degajare suspectă de fum.

O aeronavă cu 169 de pasageri s-a întors din aer pe Otopeni, din cauza unor degajări de fum pe culoar. Aeroportul decolase, cu întârziere, de la București și se îndrepta spre Londra. Cursa fusese programată să plece la 6.57, însă a decolat abia 4 ore mai târziu, mai exact la 10.40, scrie Observator.

După o oră de zbor, mai exact la 12.10, avionul s-a întors de urgență la București.

Imagini furnizate de Digi24 arată panica instalată la bordul aeronavei, acolo unde cei aproape 170 de pasageri se întreabă ce se întâmplă, învăluiți de un strat de fum gros.

Pe fundal, se pot auzi și vocile oamenilor speriați.

- Opresc din aer?

- Opreşte!

- Mamă, murim aici, băi!

- Du-te frate şi zi-i!

- Doamne, ce e?

Înainte de a ateriza, avionul a survolat Bucureștiul timp de o oră, pentru a-și consuma combustibilul. Odată realizat acest lucru, aeronava a aterizat pe Otopeni, iar pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Unul dintre pasageri a scris pe pagina sa de Facebook că, în timpul survolării, au început emanări de fum. S-a plâns și de faptul că în timpul celor trei ore de așteptare până la decolare, personalul nu le-a oferit nici măcar o sticlă de apă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro