Un adolescent din Iaşi a încercat să omoare două persoane pentru a deveni celebru

Un adolescent din Iaşi a încercat să omoare două persoane pentru a deveni celebru © Bzi.ro

Un băiat de 17 ani din Iaşi a vrut să omoare doi oameni pentru, atenţie, a deveni celebru. Chiar dacă acesta pare subiectul unui film, nu este deloc aşa. Totul s-a întâmplat în Iaşi, acolo unde Robert a intenţionat să ia viaţa a doi oameni.

Adolescentul a înjunghiat două persoane, iar pe una dintre ele o şi cunoştea. Motivul? Băiatul voia să devină celebru, potrivit bzi.ro.

Robert, un băiat rebel, care voia mereu să atragă atenţia

Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, în Iaşi, atunci când, într-o zi, Robert se afla cu prietenii lui. Într-un moment de rebeliune şi pentru a atrage atenţia celor din grup, fără să stea prea mult pe gânduri, Robert a luat un cuţit şi a înjunghiat două persoane. Martorii de la acea vremea au precizat că băiatul nu voia decât să pară interesant.

Minorul, internat într-un centru de reeducare

În prezent, Robert are 19 ani, dar pentru că în momentul comiterii infracţiunii avea 17 ani, judecătorii au decis ca acesta să stea într-un centru de reeducare.

Potrivit legii, Robert trebuie să petreacă cinci ani din viaţă într-un centru de reeducare, acesta având scopul de a-i duce pe drumul cel bun pe minorii care comit diferite delicte. Chiar dacă pedepasa este mică, judecătorii au decis că Robert merită o a doua şansă pentru a se reintegra în societate.

Băiatul face parte dintr-o familie dezorganizată

Din păcate, părinţii lui Robert s-au despărţit, iar el locuieşte alături de mama lui şi de cele două surori. Pentru că nu a avut un mediu propice în care să primească educaţie, judecătorii au decis că acesta trebuie să mai primească o şansă pentru a reveni pe calea cea bună şi pentru a se integra, din nou, în societate pentru că, astfel, există riscul ca băiatul să comită grozăvii şi mai mari decât cele făcute la vârsta de 17 ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro