Un băiat de 16 ani a murit, după ce a fost împuşcat de fratele mai mare, la o partidă de vânătoare

Un băiat de 16 ani a murit, după ce a fost împuşcat de fratele mai mare, la o partidă de vânătoare © Foto: Pixabay

Tragedie fără margini într-o familie din Caraş-Severin. Fratele cel mare l-a îmuşcat mortal pe fratele său mai mic, la o partidă de vănătoare.

Cei doi se aflau în pădure, aşa cum obişnuiau să facă, pentru a vâna. Cel mai probabil, în contextul în care se lăsase întunericul, fratele cel mare, de 27 de ani, l-a împuşcat pe cel mic din greşeală. Totul s-a întâmplat între localităţile Iaz şi Ciuta, miercuri seara, în jurul orei 22.30.

Oamenii legii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, dar şi de la Poliţia municipiului Caransebeş au sosit la faţa locului pentru a urmări cazul.

De asemenea, şi o ambulanţă a ajuns de urgenţă pentru a încerca să acorde primul ajutorul adolescentului de 16 ani împuşcat de fratele său. Băiatul a ajuns la spital, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze, potrivit Alinei Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cum s-a întâmplat cu exactitate totul. Băiatul mai mare, de 27 de ani, care şi-a împuşcat fratele, va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, potrivit Agerpres.

O poliţistă s-a împuşcat singură în picior, în Capitală

Un incident asemănător a avut loc în Capitală, acolo unde o poliţistă care se afla în misiune s-a împuşcat, din greşeală, în picior. Femeia fusese chemată la o locuinţă în care se anunţase un furt printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a armat pistolul din dotare înainte să între şi, din greşeală, s-a împuşcat singură în picior. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro