Bărbat acuzat de fosta soţie că a otrăvit apa din fântână ca să o omoare. "Ea cu amantul ei sunt vinovaţi"

+3 click pentru
galerie

Bărbat acuzat de fosta soţie că a otrăvit apa din fântână ca să o omoare. "Ea cu amantul ei sunt vinovaţi" © Captură

Un bărbat de 71 de ani e acuzat că ar fi otrăvit fântână din localitate! Iar acuzaţia vine chiar din partea fostei sale soţii, femeia fiind convinsă că cel alături de care şi-a petrecut 30 de ani din viaţă a vrut, cu orice preţ, să-i facă rău! Evident, bărbatul are o altă variantă.

Ioan Ciobanu, bărbatul acuzat că a otrăvit fântâna din sat, a mers la Acces Direct, acolo unde a povestit tot ceea ce s-ar fi întâmplat. Bărbatul spune că acuzaţiile pe care încă soţia sa i le-a adus sunt total nefondate, mai ales că el nu ar fi în stare vreodată să facă aşa ceva.

În plus, Ion Ciobanu a povestit că în ultimul timp ar fi avut multe conflicte cu femeia alături de care are o fată de 19 ani, iar totul nu ar fi nimic mai mult decât o înscenare pusă la cale de soţia sa. În plus, bărbatul se apără şi spune că nu a otrăvit apa tocmai pentru că s-a gândit că de acolo ar fi putut bea şi alte persoane, fiind vorba despre o fânână publică.

"Aşa ceva nu am făcut niciodată. Eu nu am otrăvit fântâna, că de acolo pot să beau şi eu. Nu ştiu dacă apa a fost dusă la analize. A fost o înscenare de ea, ca să bage otravă în fântână. E vinovată. Ea cu amantul ei", a spus Ion Ciobanu.

De cealaltă parte, în emisiunea Acces Direct a intervenit şi soţia bărbatului, care spune că problemele pe care le are cu acesta sunt unele vechi. Femeia spune că nu a apucat să bea apă din fânână şi nu are probe că aceasta ar fi otrăvită, însă ceea ce ar fi pus-o pe gânduri ar fi fost culoarea apei. Chiar dacă nu are nicio probă clară împotriva celui de care urmează să divoţeze, femeia spune că este sigură că acesta a otrăvit apa doar ca să se răzbune pe ea şi pe amantul ei. 

"Eu am multe probleme cu el. Nu am băut apă din fântână. A fost scoasă de acolo şi a fost dusă la analiză. Am scos apă şi am văzut că era galbenă, apoi am curăţat apa", a spus femeia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest