Bărbat reținut de o polițistă, după ce s-a masturbat în fața unei adolescente de 17 ani din Capitală

Bărbat reținut de o polițistă, după ce s-a masturbat în fața unei adolescente de 17 ani din Capitală © Foto simbol Pixabay

Un bărbat de 49 de ani a fost reținut de o polițistă, după ce o adolescentă de 17 ani a sesizat-o că acesta s-a masturbat în fața ei și în continuare, o urmărește. Incidentul a avut loc în Capitală.

Bărbatul de 49 de ani s-a masturbat sâmbătă, în fața unei tinere de 17 ani din București. Adolescenta, urmărită de agresor, a văzut-o pe stradă pe polițistă și i-a spus ce s-a întâmplat.

Bărbat reținut de o polițistă, după ce s-a masturbat în fața unei tinere

Aceasta l-a imobilizat pe bărbat și, deși acesta a încercat să fugă, a reușit să-l ducă la mașina Poliției. Apoi, polițista a solicitat ajutorul colegilor, care au dus-o pe adolescentă la secția de Poliție. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost audiat și reținut. 

”Astăzi, 02 martie, o poliţistă din cadrul Secţiei 17 Poliţie, aflată în serviciu, a fost sesizată de o tânără, pe stradă, că este urmărită de un bărbat, care i-a făcut semne obscene şi s-a masturbat“, a transmis Poliţia Capitalei.

Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro