Scene şocante la geamul unui liceu din Buzău! Un bărbat s-a apropiat şi s-a dezbrăcat în faţa elevilor / VIDEO

Scene şocante la geamul unui liceu din Buzău! Un bărbat s-a apropiat şi s-a dezbrăcat în faţa elevilor / VIDEO © captură video

Scene absolut şocante au avut loc în Buzău, în dreptul unui liceu. Un bărbat s-a apropiat de gardul Colegiului Național Pedagogic, în timp ce elevii erau la ore, şi a făcut un gest total neaşteptat.

Individul s-a lipit de gardul instituţiei, în dreptul unui geam de la o clasă, s-a dezbrăcat şi a început să îşi atingă zonele intime. Elevii au pus mâna pe telefon şi au filmat totul, iar imaginile au ajuns în mediul online, oamenii fiind şocaţi de ceea ce au văzut.

Oamenii legii l-au identificat pe bărbat şi s-a descoperit că nu era la prima abadere de acest fel. Astfel de scene s-au petrecut şi în spatele Liceului Pedagogic în urmă cu câteva zile. Bărbatul a fost găsit rapid, reţinut pentru câteva ore, dar oamenii legii l-au eliberat ulterior şi a ajuns din nou pe străzi. 

Mai mulţi părinţi susţin că vor merge la poliţie pentru a depune plângeri, în speranţa că oamenii legii vor lua măsuri cu privire la ceea ce face bărbatul respectiv prin oraş. 

Nu doar la noi există asemenea situaţii

Karen Bagshaw, o femeie din Canada ce lucra pe post de consilier școlar, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu doi elevi, în vârstă de 15 ani. Cadrul didactic a fost acuzată de perversiuni sexuale cu minori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro