Bărbat din Bihor, executat la comandă de fiul concubinei şi iubitul fiicei. I-au turnat sodă caustică pe față!

Bărbat din Bihor, executat la comandă de copiii iubitei. I-au turnat sodă caustică pe față! © bihon.ro

Deznodământ tragic în cazul unui bărbat de 46 de ani din Girişu de Criş, Bihor, dat dispărut luni. Trupul său a fost găsit într-un canal colector, cu numeroase urme. Primele cercetări ale oamenilor legii duc către un episod halucinant. Bărbatul, cred procurorii, a fost ucis la comandă, de fiul concubinei şi iubitul fiicei!

Cardoş Nicolae Vasile, în vârstă de 46 de ani, a fost dat dispărut zilele trecute, după ce familia a anunţat că a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. În timpul cercetărilor, poliţiştii l-au găsit pe bihorean mort, cu semne pe trup. 

Procurorii de pe lângă Tribunalul Bihor au transmis joi că au început urmărirea penală in rem pentru violenţă în familie. De aici, o poveste cutremurătoare a ieşit la iveală!

Vineri dimineaţa, trei persoane au fost reţinute de poliţie. Vorbim despre concubina bărbatului, fiul ei şi iubitul fiicei sale.

L-au omorât și i-au ars fața cu sodă caustică

În seara zilei de 4 ianuarie, în urma unui conflict, cei doi copii ai concubinei, la comanda ei, l-au lovit pe Cordoş Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn şi un levier, provocându-i decesul, potrivit bihon.ro.

Apoi, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la un hipermarket din Oradea şi au transportat cadavrul până la Berechiu, comuna Gepiu. Înainte de a-l abandona într-un canal colector, suspecţii i-au ars faţa cu sodă caustică, cel mai probabil pentru a nu putea fi recunoscut.

Anchetatorii au găsit levierul, iar sucitorul ar fi fost aruncat în foc. De asemenea, anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul neînsufleţit a fost transportat cu maşina iubitului fiicei concubinei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro