Bărbat din Brăila, găsit mort în propria locuinţă. Sora lui de 72 de ani, bănuită că l-a ucis

Bărbat din Brăila, găsit mort în propria locuinţă. Sora lui de 72 de ani, bănuită că l-a ucis © Foto simbol arhivă

Descoperire macabră într-o locuinţă din Brăila. Un bărbat de 70 de ani a fost găsit fără suflare, în urma unei sesizări făcute de o vecină. Brăileanul ar fi fost ucis chiar de sora lui, în vârstă de 72 de ani.

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 70 de ani, a fost găsit fără suflare în propria locuinţă, după ce o femeie a sunat la 112 pe 19 februarie şi a anunţat că vecinul ei este mort, în casă. La faţa locului au intervenit autorităţile competente şi, în urma primelor cercetări, anchetatorii au reţinut-o pe sora bărbatului, de 72 de ani, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor în condiţii de familie

Totuşi, instanţa a hotărât pe 22 februarie ca Malureanu Dragostina să fie cercetată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Femeia şi-ar fi ucis fratele prin asfixiere, conform debraila.ro

Pe numele femeii de 72 de ani a fost întocmit şi un dosar penal. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciu de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. 

Cei doi bătrâni locuiau împreună în municipiu. 

Tot în Brăila: Femeie găsită moartă în casă, după ce a fost ucisă de un vecin

O bătrână în vârstă de 72 de ani a fost găsită moartă în casă, în Chercea, Brăila, la finele lunii ianuarie. Bătrâna a fost ucisă de un vecin cu probleme psihice, pe care îl ajuta oferindu-i mâncare. Criminalul de 40 de ani a mers la poarta femeii cu un topor, cu gândul de a-i lua viaţa celei care îi oferise hrană în ultima perioadă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro