Bărbat împușcat în picior, după ce a amenințat cu toporul doi polițiști. S-a întâmplat în Botoșani

Bărbat împușcat în picior, după ce a amenințat cu toporul doi polițiști. S-a îmtâmplat în Botoșani © Arhiva

Incident halucinant în Botoșani! Un bărbat a amenințat doi polițiști cu un topor, iar oamenii legii au acționat imediat, în legitimă apărare.

Oamenii legii au fost chemați să intervină la un scandal izbucnit într-o familie din Botoșani, în orașul Flămânzi. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a văzut negru în fața ochilor și i-a amenințat pe polițiști cu un topor, fiind sub influența alcoolului. Acesta a încercat să îi lovească pe polițiști cu un topor, moment în care oamenii legii au acționat imediat.

Și-a rănit fiul cu un cuțit

Aceștia au încercat să îl oprească și au tras trei focuri de avertisment în aer, însă bărbatul era foarte recalcitrant și nu s-a oprit. Astfel, unul dintre polițiști l-a împușcat pe scandalagiu în picior. "Unul dintre agenti a executat trei focuri de avertisment în plan vertical și l-a somat pe bărbat să înceteze acțiunea. Întrucat acesta nu s-a conformat, continuând sa îi amenințe pe polițiști, a fost efectuat un foc către atacator, rănindu-l la picior", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Botoșani, conform botosaninews.ro

Scandalul ar fi pornit din cauza unor neînțelegeri, iar bărbatul de 58 de ani l-a amenințat și pe fiul său cu un cuțit. Acesta l-a rănit pe băiatul lui, apoi s-a ascuns la niște vecini, care au sunat imediat la poliție. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro