Un bărbat din Medgidia a fost răpit, băgat în portbagaj, apoi ucis în bătaie, într-o pădure

Un bărbat din Medgidia a fost răpit, băgat în portbagaj, apoi ucis cu sânge rece într-o pădure © Pexels

Sfârșit groaznic pentru un bărbat din Medgidia. Angajat ca paznic la un garaj de TIR-uri, acesta a fost luat pe sus de doi indivizi, care l-au băgat în portbagaj, dus într-o pădure, apoi l-au ucis cu sânge rece. Și mai șocant este motivul pentru care cei doi bărbați au recurs la acest gest.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 5 septembrie, atunci când doi indivizi au mers la garajul unde bărbatul muncea. L-au obligat să se urce în portbagajul unei mașini, iar, fără a avea de ales, omul s-a conformat, scrie Observator.

Cei doi oameni au condus până la marginea orașului, oprind ulterior într-o pădure unde l-au agresat pe bărbat. L-au lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un băț de lemn, provocând mai multe leziuni grave.

„Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale”, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, într-un comunicat.

A fost apoi abandonat

Speriați de ce ar putea păți după actele lor de violență, cei doi bărbați și-au urcat victima într-o dubă, apoi au condus până pe o stradă din Cernavodă, acolo unde l-au abandonat pe bărbat.

Portarul spitalului din apropiere a fost cel care l-a găsit, însă, din păcate, bărbatul era deja mort și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit medicilor legiști, omul a murit din cauza unui șoc traumatic și hemoragic.

De ce au recurs la acest gest

Conform declarațiilor suspecților, unul dintre cei doi bărbați bănuia că victima furase două baterii de la autotrenul lui, așa că a încercat să facă dreptate de unul singur.

„Din relatarea inculpaţilor a reieşit că primul inculpat a răpit-o şi agresat-o pe victimă pentru că o bănuia că ar fi implicată în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât a dorit să îi aplice o corecţie şi să o determine să recunoască furtul acumulatorilor”, au mai precizat anchetatorii.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ori, fiind acuzați de omor și lipsire de libertate. Ulterior au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro