Un bărbat din Vaslui a murit cu ambulanţa la poartă. Medicul a refuzat să intre în curte de frica unor câini

Un bărbat din Vaslui a murit cu ambulanţa la poartă. Medicul a refuzat să intre în curte de frica unor câini © Foto: Pixabay

O situaţie incredibilă a avut loc în Vaslui, acolo unde un bărbat a murit, deşi ambulanţa se afla la poartă. Motivul? Medicul nu a putut intra în curte de teama unor câini.

Bărbatul agoniza în casă, în timp ce salvatorii erau la poartă

Întreaga situaţie a avut loc la începutul lunii iulie, în Huşi, însă cazul a fost făcut public abia acum. Astfel, în timpul nopţii de 6 spre 7 iulie, unui bărbat de 72 de ani i s-a făcut rău şi a solicitat intervenţia ambulanţei. Bărbatul a făcut apelul la ora 03.49, iar 2-3 minute ambulanţa s-a deplasat deja la faţa locului. Deşi ar fi putut să intre în curte, medicul a decis că mai bine aşteptă la poartă de teama unor câini pechinezi.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

Bărbatul care a solicitat ajutor din partea medicilor a acuzat insuficienţă respiratorie, astfel că orice clipă pierdută conta în salvarea vieţii sale. Aşa cum am precizat, chiar dacă ambulanţa a ajuns la timp la casa bărbatului, a fost nevoie să mai treacă alte zece minute pentru ca jandarmii să ajungă la faţa locului.

Medicul de pe ambulanţă a refuzat să intre în curte de teama altor câini care ar fi putut fi în lângă locuinţă, pe lângă cei trei pechinezi. În tot acest timp, bărbatul de 72 de ani agoniza pe holul casei.

Medicul de pe ambulanţă, anchetat

În plus, când în sfârşit a putut intra în casă, medicul de pe ambulanţă a refuzat să-i mai facă resuscitare bărbatului pentru că, spune acesta, bătrânul nu mai avea activitate cardiacă, iar acest lucru ar fi însemnat că îi profanează cadavrul. O anchetă a fost deschisă pe numele medicului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro