Spaima comunei! Un nemţean l-a bătut pe viceprimar, după ce a aplicat acelaşi tratament preotului, dascălului şi consilierului

Spaima comunei! Un nemţean l-a bătut pe viceprimar, după ce a aplicat acelaşi tratament preotului, dascălului şi consilierului © Foto simbol Pixabay

Cel mai recalcitrant personaj din comuna Ceahlău, judeţul Neamţ, poate numele Vasile Viorel Uţă. Bărbatul l-a bătut pe viceprimarul Ion Irimescu, chiar în biroul primării. Nu este la prima abatere de acest gen!

Vasile Viorel Uţă l-a mai bătut pe viceprimar în trecut, iar cazul a ajuns în instanţă. Acum, localnicul l-a pălmuit pe Ion Irimescu şi a fost arestat preventiv pentru 24 de ore. În luna noiembrie lovit cu pumnii şi picioarele pe preotul şi dascălul din sat, care mergeau pe la casele oamenilor, de Postul Crăciunului.

Atunci, bărbatul i-a şi luat crucea din mână preotului, ajungând să fie acutat şi de tâlhărie. Procesul în acest caz este în derulare. De asemenea, în 2017, Vasile Viorel Uţă a primit doi ani de închisoare după ce a bătut un consilier local şi i-a distrus autoturismul, potrivit zch.ro.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro