Un bărbat din Gorj îşi "calcă în picioare" soţia deseori, însă aceasta îl iartă de fiecare dată!

Un bărbat din Rovinari îşi "calcă în picioare" soţia, însă aceasta îl iartă de fiecare dată!

Câte concesii poate face o femeie de dragul copiilor sau în numele iubirii, atunci când cel care a jurat să-i fie alături la bine, dar mai ales la greu, o calcă în picioae de fiecare dată când are ocazia?

Este şi cazul unei familii din Rovinari. Femeia are 41 de ani, iar soţul are 44, dintre care 20 de ani de căsnicie şi doi copii, e 17 şi 18 ani. Doar că, cei doi gorjeni duc o iubire atipică, dusă până-n punctul instanţei, ne informează, pandurul.ro.

Bărbatul este extrem de gelos, impulsiv, de-a dreptul agresiv cu consoarta sa. În urmă cu aproximativ două săptămâni, din gelozie, acesta şi-a lovit soţia cu pumnii şi picioarele, în cel mai dureros mod posibil, a trântit-o la pământ şi a târât-o de păr. În încercarea de a scăpa de chin, femeia a încercat să se adăpostească la cumnata sa, însă acolo a încasat o nouă porţie de pumni. Este doar un episod din lungul şir al violenţei domestice pe care bărbatul o exercită asupra sa. Şi cu toate aceastea, a rămas lângă el în tot acest timp.

Surpriză în sala de judecată!

Paharul s-a umplut, totuşi, după ultima ispravă şi femeia a cerut poliţiei ordin de restricţie împotriva bărbatului. Numai că, din nou, dragostea (sau ceva de genul) pare să fi triumfat înaintea raţiunii. Ajunsă în faţa judecătorilor, femeia a renunţat la solicitatea ordinului de protecţie, pe motiv că cei doi...s-au împăcat! De asemenea, bărbatul a promis că nu-şi va mai agresa soţia în nici fel. Rămâne de văzut cât timp ţine minunea, la Rovinari.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest