Scene de amor în fața unui bloc din Botoșani! Oamenii legii i-au prins în plină acțiune

Scene de amor în fața unui bloc din Botoșani! Oamenii legii i-au prins în plină acțiune © botosaneanul.ro

Scene demne de filmele pentru adulți au fost surprinse pe o stradă din Botoșani, în fața unei scări de bloc. Un bărbat și o femeie au dat frâu liber hormonilor, deși nu erau singurii oameni de pe stradă. Oamenii legii i-au prins în plină acțiune.

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat în plină zi, pe strada Primăverii, acolo unde polițiștii i-au găsit pe cei doi făcând sex. Imediat au constatat că protagoniștii nu s-au sfiit de copiii care se jucau alături. 

Locuitorii din bloc au fost cei care au sunat la 112. Echipajul de poliție ajuns la fața locului i-a prins în faptul pe cei doi. Aceștia au constatat că e vorba de un bărbat și o femeie care locuiesc pe străzi. 

„Două persoane, un el și o ea, se îmbrățișau în văzul lumii, pe Primăverii. Am mers acolo, am solicitat sprijinul Urban Serv, își făcuseră culcuș acolo și persoanele de la blocuri s-au plâns de faptul că, copiii lor asistă la astfel de scene. Pe cine să amendăm, pe insolvabili? Nu ai ce-i face, el este cetățean european. Până acum erau liniștiți, au devenit violenți, agresivi, cu un vocabular care… este rezultatul societății, toți ar trebui să intervenim cumva" , a declarat Ioan Onuțu, director Poliția Locală, potrivit botosaneanul.ro.

Astfel de evenimente au loc din ce în ce mai des atât în România, cât și în alte țări. Oamenii nu mai țin cont de nimic și dau frâu liber hormonilor, indiferent de locul în care se află. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro