Un bărbat din Giurgiu s-a spânzurat, după ce a abuzat-o pe fiica concubinei sale

Un bărbat din Giurgiu s-a spânzurat, după ce a abuzat-o pe fiica concubinei sale © Arhivă

Descoperire şocantă, miercuri seara, în judeţul Giurgiu. Un bărbat de 53 de ani din comuna Băneasa şi-a pus capăt zilelor, după ce cu o seară înainte a violat-o pe fiica concubinei sale.

Fetiţa de doar 11 ani a fost abuzată şi lipsită de libertate, după cum chiar ea le-a povestit oamenilor legii. Descoperirea macabră a fost făcută de către un vecin al bărbatului care a solicitat ajutorul Poliţiei.

Oamenii legii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au constatat că bărbatul era mort. Acesta s-a spânzurat, iar medicii au precizat, după efectuarea necropsiei, că bărbatul a murit ca urmare a unei insuficienţe cardio-respiratorii.

Fetiţa de 11 ani, transportată la spital

Copila de 11 ani, care este fiica concubinei bărbatului care s-a sinucis, a fost violată în noaptea de marţi spre miercuri. În urma unui control medical s-au confirmat spusele minorei, potrivit presei locale. Cel mai probabil, fetiţa va urma să fie consultată în cadrul unor şedinţe psihologice.

"A fost constituită o echipă operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a fost constatat faptul că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate şi că, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro