Sucevean bătut crunt de nevastă. A sunat la 112 pentru a scăpa de furia femeii

Sucevean bătut crunt de nevastă. A sunat la 112 pentru a scăpa de furia femeii © Foto simbol arhivă

În zilele noastre, nimic nu te mai poate mira. Tot mai mulţi bărbaţi apelează la poliţie pentru a scăpa din mâinile soţiilor. De data aceasta, vorbim de un sucevean în vârstă de 50 de ani care a sunat la 112, la scurt timp după ce a început să consume alcool cu soţia. Femeia s-a enervat şi, mai iute la mânie, a devenit violentă.

Un bărbat de 50 de ani din Suceava a apelat la numărul unic de urgenţă 112, după ce, a consumat băuturi alcoolice împreună cu soţia. La un moment dat însă, după ce au golit câteva pahare, au început să se certe. Nevasta, fără să se gândească de două ori, a pus mâna pe un băţ de lemn şi l-a lovit puternic pe bărbat în cap, dar şi la nivelul mâinilor. 

Operatorului de la 112, bărbatul i-a cerut ajutorul. Iată că, l-a şi primit! La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţişti. Suceveanul le-a povestit acestora ce s-a întâmplat şi, după ce a ajuns şi ambulanţa, a primit îngrijiri medicale. 

În urma primelor investigaţii, bărbatul a fost diagnosticat preliminar cu "traumatism cranio-facial şi hematom membru superior stâng", semn că femeia nu s-a jucat cu acel băţ de lemn, ci a dat cu toată puterea. Apoi, suceveanul a fost transportat la spital, potrivit monitorulsv.ro.

Deşi după cercetări şi completarea Formularului de Evaluare s-a constatat că există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii sale, bărbatul nu a dorit să depună plângere împotriva femeii care l-a agresat şi care, de altfel, îi este şi soţie. Tot ce voia bărbatul era doar să scape din mâinile ei, în acel moment. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro