Sucevean bătut crunt de nevastă. A sunat la 112 pentru a scăpa de furia femeii

Sucevean bătut crunt de nevastă. A sunat la 112 pentru a scăpa de furia femeii © Foto simbol arhivă

În zilele noastre, nimic nu te mai poate mira. Tot mai mulţi bărbaţi apelează la poliţie pentru a scăpa din mâinile soţiilor. De data aceasta, vorbim de un sucevean în vârstă de 50 de ani care a sunat la 112, la scurt timp după ce a început să consume alcool cu soţia. Femeia s-a enervat şi, mai iute la mânie, a devenit violentă.

Un bărbat de 50 de ani din Suceava a apelat la numărul unic de urgenţă 112, după ce, a consumat băuturi alcoolice împreună cu soţia. La un moment dat însă, după ce au golit câteva pahare, au început să se certe. Nevasta, fără să se gândească de două ori, a pus mâna pe un băţ de lemn şi l-a lovit puternic pe bărbat în cap, dar şi la nivelul mâinilor. 

Operatorului de la 112, bărbatul i-a cerut ajutorul. Iată că, l-a şi primit! La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţişti. Suceveanul le-a povestit acestora ce s-a întâmplat şi, după ce a ajuns şi ambulanţa, a primit îngrijiri medicale. 

În urma primelor investigaţii, bărbatul a fost diagnosticat preliminar cu "traumatism cranio-facial şi hematom membru superior stâng", semn că femeia nu s-a jucat cu acel băţ de lemn, ci a dat cu toată puterea. Apoi, suceveanul a fost transportat la spital, potrivit monitorulsv.ro.

Deşi după cercetări şi completarea Formularului de Evaluare s-a constatat că există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii sale, bărbatul nu a dorit să depună plângere împotriva femeii care l-a agresat şi care, de altfel, îi este şi soţie. Tot ce voia bărbatul era doar să scape din mâinile ei, în acel moment. 


facebook whatsapp twitter pinterest