Bărbat ucis în bătaie de foștii chiriași, în Sectorul 4 al Capitalei. Motivul halucinant al crimei

Crimă odioasă în București. Un bărbat a fost ucis de foștii chiriași. Motivul halucinant al crimei © Arhivă

Crimă oribilă la început de an, chiar în Sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat a fost ucis în bătaie de foștii săi chiriași, iar agresorii sunt acum în libertate și căutați de polițiști.

Conform primelor informații, moartea bărbatului în vârstă de 64 de ani ar fi o crimă, care a avut loc pe fondul unui conflict între om și foștii chiriași ai acestuia. Se pare că neînțelegerile au apărut din cauza unor nereguli legate de actele realizate pe vremea când erau în chirie, scrie Antena 3.

Bărbatul a fost găsit mort în noaptea de 1 ianuarie, cu lovituri la cap.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23,50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a transmis Poliția Captialei.

Mai mult, criminologul Dan Antonescu a declarat că vinovatul a fost identifica și că acesta a fost dat în urmărire națională. În noaptea fatidică, foștii chiriași s-au întors la locul crimei, oamenii find audiați toată noaptea de procurori. Unul dintre ei a declarat că a încercat să aplaneze conflictul dintre suspect și victimă, dar că a fsot în zadar.

„Acești oameni au fost audiați la Poliție de azi noapte. Autorul și doi complici sunt dați în urmărire. Acești oameni care au reintrat în curtea respectivă nu au intrat în casa unde s-a comis fapta, ci au o altă cameră unde locuiesc și ei tot cu chirie”, a explicat criminologul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro