Bărbat din Vâlcea, anchetat după ce a violat o bătrână și a încercat să o batjocorească și pe vecina ei

Bărbat din Vâlcea, anchetat după ce a violat o bătrână și a încercat să o batjocoreasă și pe vecina ei © arhivă

Un băbat de 39 de ani din Vâlcea a fost reținut de către polițiști după ce a comis o faptă extrem de rușinoasă și strigătoare la cer.

Un bărbat de 39 de ani din Vâlcea a violat fără milă zilele trecute o bătrână de 76 de ani și mai apoi a încercat să batjocorească și o vecină de-ale acesteia, o femeie de 51 de ani. În urma faptelor sale, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunilor de viol şi tentativă de viol și a fost pus în arest preventiv. 

Se pare că violatorul a pătruns cu forța în locuințele celor două femei, însă bătrâna de 76 de ani nu a putut să se opună și a fost victima unui viol. Pe de altă parte, femeia de 51 de ani a reușit să scape din mâinile violatorului. 

″În noaptea de 1 spre 2 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 76 de ani, din Băbeni, a fost violată de un bărbat necunoscut care ar fi pătruns în interiorul locuinţei sale, iar prin constrângere ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

În timpul efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au mai fost sesizaţi de o femeie de 51 de an , din Mihăeşti, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă comisă de un bărbat cu aceleaşi semnalmente descrise de prima victimă, fără ca actul sexual să se producă din cauza opunerii fizice a acesteia. Poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări, căutări şi scotociri, iar în baza informaţiilor obţinute au reuşit să identifice un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro