Bărbat din Vaslui, suspectat că ar fi violat o fetiță de numai 12 ani. Soția acestuia a încercat să se sinucidă, când a aflat

Bărbat din Vaslui, suspectat că ar fi violat o fetiță de numai 12 ani. Soția acestuia a încercat să se sinucidă, când a aflat © arhivă

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în comuna vasluiană Giurcani. Un bărbat este acuzat că ar fi violat o minoră de numai 12 ani, pe care o avea în plasament, împreună cu o altă copilă de 14 ani. Când a auzit cele întâmplate, soția acestuia a încercat să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe medicamente. 

Caz revoltător în Vaslui, după ce au ieșit la suprafață informații potrivit cărora un bărbat din comuna Giurcani a abuzat sexual o minoră de numai 12 ani, pe care o avea în plasament. Acesta, alături de soția sa mai aveau în plasament o altă minoră, de 14 ani, iar în urma celor auzite, femeia care nu-l credea în veci în stare de așa ceva pe omul de lângă ea a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente și ajungând în stare destul de gravă, la spital. 

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) au scos la iveală faptul că cei doi soți aveau în plasament cele 2 minore, de 12 și respectiv 14 ani, informează agerpres.ro.

"Se colaborează cu Poliţia în vederea audierii victimei şi a bărbatului acuzat de agresiune sexuală. Persoana în cauză este asistent maternal profesionist. Fetiţa este audiată în prezenţa unui psiholog şi urmează să meargă la un centru social în vederea securizării. De aceeaşi măsură de protecţie va beneficia şi cealaltă fată", a declarat, pentru agerpres.ro, un responsabil din cadrul DGASPC.

"Am fost sesizaţi de un un medic de pe ambulanţă despre faptul că o femeie a ingerat nişte pastile cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. În timp ce se deplasau cu femeia la spital, aceasta le-a povestit că a recurs la acest gest după ce a aflat că soţul său a violat-o pe una dintre fetele pe care cei doi le aveau în plasament” a declarat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, pentru agerpres.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro