Bărbații care au răpit și batjocorit o minoră în Brăila, arestați preventiv

Bărbații care au răpit și batjocorit o minoră în Brăila, arestați preventiv © captura video

Un caz absolut revoltător s-a petrecut în Brăila! O fetiță în vârstă de doar zece ani a fost răpită de pe stradă, bătută cu bestialitate și batjocorită de doi indivizi care au abandonat-o apoi, în apropiere de locuința sa.

Fetița a reușit, cu greu, să le povestească părinților ce a pățit. Ea se afla în vizită la bunici, alături de frățiorul său. În seara cu pricina se juca în fața blocului alături de fratele său și alt copil. Dispariția fetei a fost sesizată de fratele minorei și s-a aflat ulterior că fetița a fost ademenită de doi bărbați în fața unui supermarket, apoi au băgat-o într-o mașină și au dus-o într-o casă părăsită de la marginea orașului. Potrivit celor aflate de anchetatori, în acea clădire dezafectată bărbații au bătut-o și violat-o pe biata fetiță.

Au acționat ca în cazul Esterei

Fetița a fost găsită pe stradă de către o vecină care a dus-o înapoi la părinți. Mama copilei a dus-o la spital, acolo unde medicii au operat-o de trei ori. "La scurt timp de la sesizare, poliţiştii brăileni au reuşit să identifice doi bărbaţi, de 20 şi 30 de ani, din municpiul Brăila, bănuiţi de comiterea faptei.", a declarat Laura Belciugan, purtător de cuvânt IPJ Brăila, potrivit observator.tv.

Cei trei indivizi ar fi acționat ca în cazul micuței Estera, fetița de cinci ani violată și ucisă la Baia Mare, anul trecut. Aceștia au fost arestați preventiv pentru fapta lor, sub acuzația de viol, și urmează să răspundă penal pentru faptele lor în fața Instanței.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro