Bărbatul arestat de carabineri, mărturie tulburătoare despre activitatea lui Dincă din Italia: "Avea fete pe stradă"

Bărbatul arestat de carabineri, mărturie tulburătoare despre activitatea lui Dincă din Italia: "Avea fete pe stradă" © arhivă

Bărbatul arestat de carabineri, care avea în bagaj fotografii cu 300 de copii, printre care şi Luiza, a făcut dezvăluiri tulburătoare! Nelu acuză că Gheorghe Dincă avea, împreună cu un individ cunoscut ca "Îngerul Alb", fete, pe stradă, în Italia. 

Nelu a povestit, în cadrul unui interviu realizat pentru RTV, că l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în anul 2013, în Bari. La acea vreme, Nelu se ducea spre Sicilia. Gheorghe Dincă şi Nelu şi-ar fi împărţit pumni, în urma unui conflict legat de... o fată. 

Cât timp Nelu aştepta trenul, a auzit că Gheorghe Dincă o ameninţa pe o fată, tot româncă. Ea ar fi avut să-i dea lui Dincă 400 de euro. Nelu a intervenit şi, după ce Dincă a încercat să-l lovească, şi-au împărţit pumni. Mai mult, susţine bărbatul arestat de carabinieri, "monstrul din Caracal" ar fi încercat să-l lovească cu cuţitul.

"În timp ce așteptam trenul am dat o tură și l-am văzut pe el, era cu spatele, și îi spunea unei fete "Tu ai să-mi dai niște bani. Dacă nu, te omor aici, pe loc".  Vorbeau în română și pe română se spune "Tu, **** , trebuie să-mi dai banii". Ea țipa "Ajutor!Ajutor!". Mi-am dat seama că este româncă și i-am spus lui "Ce ai cu femeia asta de sări la ea să-i iei geanta din mână?" "Pentru ce să-ți dea ție 400 de euro?". El a zis "Ea lucrează pentru mine. Ce te bagi tu, du-te naibii". I-am zis "Băi vere..." și a vrut să-mi dea una mie. Și m-am tras un metru în spate și i-am dat un pumn. Când i-am dat un pumn, el a picat jos. Când s-a ridicat și-a luat cuțitul și când să-mi dea aici, în gât, pe partea asta, eu am băgat mâna", a povestit Nelu.

De altfel, conform celor spuse de el, Gheorghe Dincă ar fi avut 24 de fete, în zona autostrăzii de la periferia oraşului Bari. "Monstrul din Caracal" ar fi lucrat împreună cu Mihai Z., un bărbat cunoscut în zonă ca "Îngerul Alb".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro