Bărbatul care a ajuns în comă din cauza unei conserve de peşte a murit! Recent, a fost internată şi soţia acestuia

Bărbatul care a ajuns în comă din cauza unei conserve de peşte a murit! Recent, a fost internată şi soţia acestuia © Pixabay

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Iaşi! Ajuns în comă din cauza unei conserve de peşte, a murit la câteva zile după, fiind diagnosticat cu botulism.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a ajuns în comă după ce a consumat o conservă de peşte. Acesta a murit după ce a fost diagnosticat cu botulism, fiind internat în secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași. 

Se pare că necazurile nu au luat sfârşit în familia bărbatului. Şi soţia sa a fost internată acum câteva zile la acelaşi spital, deoarece şi ea consumase peşte din conserva făcută în casă.

„Bărbatul a decedat, avea o formă gravă de boală, pentru că el mâncase cea mai mare cantitate din conserva respectivă. Și soția lui e internată la noi, însă ea a luat două înghițituri și are o formă ușoară de boală. Femeia s-a internat la sfârșitul săptămânii trecute”, a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, potrivit iasitvlife.ro.

Potrivit spuselor specialiştilor, peştele pe care l-a mâncat bărbatul a fost ţinut în condiţii necorespunzătoare, devenind periculos.

Peştele marinat insuficient poate fi foarte periculos

„Peştele marinat insuficient preparat termic poate transmite această boală. Uneori poate reprezenta şi complicaţii ajungându-se la fenomene neurologice, chiar la insuficienţă respiratorie", a declarat directorul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, potrivit stireadeiasi.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro