Bărbatul din Alba ascuns de fiul său în congelator după ce a murit, dormea pe bani! Ce sumă au găsit anchetatorii, sub saltea

Bătrânul din Alba găsit mort în congelator, dormea pe un munte de bani © alba24.ro

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul bărbatului de 71 de ani găsit mort într-un frigider din propria gospodărie din judeţul Alba. Fiul lui de 39 de ani este cel care i-a pus trupul neînsufleţit în frigider. Deşi trăiau în sărăcie, anchetatorii au găsit sub salteaua bătrânului o sumă impresionantă de bani!

Sătenii credeau că bătrânul şi fiul său se chinuie să supravieţuiească, de pe o zi pe alta. Adevărul era altul. Anchetatorii au găsit peste 36.000 de lei sub salteaua patului în care dormea bătrânul de 71 de ani. Însă, o parte din sumă a fost distrusă de şobolanii care mişună prin gospodărie, potrivit alba24.ro.

Pensionarul suferea din cauza unui handicap, el rămăsese invalid după o operaţie făcută acum câţiva ani. De asemenea, vecinii celor doi bărbaţi spun că în gospodărie era o mizerie greu de descris, motiv pentru care au apărut şi şobolanii. 

Un bărbat din Alba și-a ascuns tatăl mort în congelator, timp de o lună. Ce le-a spus polițiștilor

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, locuia cu tatăl lui invalid, de 71 de ani, în localitatea Oiejdea. Într-o zi, poștașul venit să aducă pensia nu a găsit pe nimeni acasă. A sunat la poliție, care apoi a găsit trupul într-o ladă frigorifică. Fiul omului a fost dus la audieri, unde a mărturisit că a venit acasă, și-a găsit tatăl mort și, panicat, l-a ascuns.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro