Bărbatul din Filiași, mort din cauza coronavirusului, va fi înmormântant de autorități. „Nu știm nimic de copiii dumnealui”

Bărbatul din Filiași, mort din cauza coronavirusului, va fi înmormântant de autorități. „Nu știm nimic de copiii dumnealui” © Foto simbol arhivă

Noi informații în cazul primei persoane care a decedat din cauza coronavirusului, pe teritoriul României. Bărbatul în vârstă de 67 de ani, din Filiași, va fi înmormântat de autoritățile locale, dat fiind faptul că nimeni nu știe nimic de rudele sale. 

Primul pacient român ucis de noul coronavirus, bărbatul de 67 de ani, din Filiaşi, va fi înmormântat de autoritățile locale. Primarul Filiaşului, Ilie Costeluş, a declarat, după ce a aflat vestea morții acestuia, că bărbatul se despărţise de foarte mulţi ani de familie. 

Pentru că rudele sale sunt în aceste momente de negăsit, s-a hotărât ca bărbatul de 67 de ani să fie înmormântat de autorităţile locale.

Din ce știe edilul, copiii bărbatului, fată și băiat, ar fi plecați din țară. 

„Nu are familie. Dumnealui a divorţat acum foarte mulţi ani, vreo 20 de ani, după care a plecat în Spania. Din Spania, după ce şi-a tratat boala de care a suferit, în primă fază, şi care a recidivat ulterior, s-a dus în Franţa. Nici în momentul acesta nu ştim nimic despre copiii dumnealui, având şi fată şi băiat. Ce am înţeles, că ar fi plecaţi din ţară şi în această situaţie trebuie să se ocupe de înmormântare Primăria Filiaşi sau Primăria Municipului Craiova. Suntem în discuţii să vedem care dintre noi va prelua rezolvarea acestei situaţii, astfel încât să putem să ducem la îndeplinire şi acest moment final. Conform legislaţiei în vigoare, poate fi înmormântat, nu înseamnă neapărat că trebuie incinerat”, a declarat Ilie Costeluş, primarul oraşului Filiaşi, conform Antena3.

Bărbatul de 67 de ani a revenit în România, din Franța, pe 6 martie. Suferea de cancer în fază terminală şi, după ce a ajuns la urgenţa Spitalului Filiaşi pentru că se simţea rău, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Pacientul a fost transferat la Terapie Intensivă, la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, iar duminică dimineaţa, a fost anunțat de autoritățile române, decesul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro