Bărbatul din Suceava confirmat cu virusul ucigaş din China, transportat la Iași

Bărbatul din Suceava confirmat cu virusul ucigaş din China, transportat la Iași © Arhivă

Noi detalii despre bărbatul din Suceava confirmat cu coronavirus. Omul a fost transportat la Iaşi.

După ce infectarea lui a fost confirmată, bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost transportat miercuri seară la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Transportul lui a fost făcut în condiţii corespunzătoare, fiind dus de la Spitalul Județean Suceava cu o autospecială de transport victime multiple. Acest tip de autospecială este dotată special pentru astfel de cazuri speciale.

Bărbatul de 71 de ani se întorsese pe data de 28 februarie din Lombardia. Acesta se afla în autoizolare.

După ce s-a întors din Lombardia, pe data de 28 feburarie, bărbatul în vârstă de 71 de ani se autoizolase. Pentru că s-a simţit rău în ziua de luni, acesta s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava, manifestând febră și frisoane.

După ce a venit la Spitalul Județean Suceava, bărbatul de 71 de ani a rămas internat. În urma testelor, medicii au confirmat infecția cu coronavirus.

Coronavirusul a ajuns în Ungaria

Coronavirusul continuă să facă victime. Ungaria a confirmat miercuri două cazuri de infectare cu virusul ucigaş din China.

Este vorba despre doi studenţi iranieni, conform Reuters. Aceştia au revenit recent în Ungaria din Iran, fiind printre cele mai afectate ţări de epidemia de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro