Bărbatul din Timişoara cu coronavirus a fost luat cu izoleta. El îi aştepta pe paramedici cu ţigara în gură/FOTO

Bărbatul din Timişoara cu coronavirus a fost luat cu izoleta. El îi aştepta pe paramedici cu ţigara în gură//FOTO © Captură Video

Bărbatul depistat cu coronavirus din Timişoara , a fost luat de acasă cu izoleta.

Bolnavul îi aştepta pe paramedicii care urmau să îl ducă la spital, în pragul casei, fumând o ţigară.

Un echipaj SMURD, echipat cu izoletă, alături de mai multe echipje de jandarmi, au ajuns în urmă cu puţin timp acasă la bărbatul din Timişoara depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Bărbatul a fost băgat în izoletă şi transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie "Dr.Victor Babeş" Timişoara.

În curtea în care bărbatul îşi are casa mai locuiesc alte două familii. Pentru ele s-au impus măsuri de autoizolare, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Al patrulea caz de coronavirus din România

Bărbatul din Timişoara a fost infectat cu virusul COVID-19 după ce a avut contact cu femeia întoarsă din Italia, depistată pozitiv în data de 28 februarie.

Mai exact, bărbatul de 47 de ani a fost în acelaşi avion cu femeia de 38 de ani, fiind chiar vecinul ei de scaun.

Totuşi, bărbatul nu are simtome, dar proba recoltată ieri, la 12 zile de la contactul cu femeia de 38 de ani, a ieşit pozitivă.

Până în prezent, în România a fost depistat cu coronavirus un bărbat din Gorj, care ulterior, s-a vindecat, femeia de 38 de ani din Timiş, dar şi un bărbat din Maramureş.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro