Bărbatul din Vaslui mort din cauza coronavirusului a ascuns că a călătorit în străinătate. A vrut să-și conducă afacerile!

Bărbatul din Vaslui mort din cauza coronavirusului a ascuns că a călătorit în străinătate. A vrut să-și conducă afacerile! © Foto simbol arhivă

Detalii cutremurătorare! Bărbatul din Vaslui care a murit din cauza infecției cu noul coronavirus a mințit că a călătorit în străinătate, gândindu-se că dacă nu evită carantinarea nu va putea să-și conducă afacerile. Bărbatul a ajuns la spital mult prea târziu și a devenit astfel decesul cu numărul 161 pe lista Ministerului Sănătății.

Primul pacient mort de coronavirus în Vaslui, decesul cu numărul 161 pe lista Ministerului Sănătăţii, a ascuns medicului de familie că a călătorit în străinătate. Bărbatul a ignorat complet pericolul generat de Covid-19 și a continuat să-și conducă afacerile. 

Bărbatul a pierdut lupta cu viața, la scurt timp după ce familia a sunat la 112. 

La începutul lunii martie, bărbatul mort în Vaslui a călătorit în Antalia, Turcia. S-a întors în țară pe 13 martie și 11 zile mai târziu, când au apărut primele simptome, a mers la medicul de familie.

Pacientul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, pe care însă reușea să le țină sub control. În timpul vizitei la medic, bărbatul a „omis” să precizeze că a fost în străinătate, pentru a nu intra în carantină și pentru a putea să se ocupe de afacerile sale în continuare, conform Antena3.

După alte trei zile, starea lui s-a agravat, iar rudele sale au sunat la numărul unic de urgență 112. Astfel, pe data de 30 martie, bărbatul a primit rezultatul testului pentru Covid-10: pozitiv.  Pe 5 aprilie, bărbatul a murit.

Toate persoanele care au intrat în contact cu bărbatul se află acum în izolare la domiciliu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro