Brăileancă atacată la o casă de schimb valutar. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Brăileancă atacată la o casă de schimb valutar. Ce s-a întâmplat cu agresorul © obiectivbr.ro

Un atac a avut loc la o casă de schimb valutar din Brăila. O femeia a mers acolo pentru a schimba o sumă de bani, dar a fost la un pas să fie bătută serios de către un individ. 

Femeia a vrut să schimbe 300 de euro la ghișeu, dar un bărbat din spatele său a înșfăcat banii din mâna ei. Aceasta s-a luptat cu individul și a reușit să recupereze o parte din bani, până când a intervenit paznicul din casa de schimb valutar. Agentul de pază a anunțat imediat poliția, oamenii legii arestându-l imediat pe bărbat, scrie obiectivbr.ro.

Agentul de pază a acționat imediat

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, o femeie de 32 de ani din Brăila, din spatele acesteia, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls banii. Aceasta s-ar fi luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societăţii, care l-a imobilizat pe bănuit până la sosirea echipajului de poliţie", a precizat un purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, conform sursei citate.

În urma perchezițiilor, asupra bărbatului a fost găsită suma de 220 de euro, banii femeii și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro