VIDEO / Bătăi sângeroase în casa groazei! Femeia și-a părăsit iubitul care acum o vrea moartă: "Vrea să mă desfigureze"

+2 click pentru
galerie

Batuta de iubit © captura video

Mihaela Nicoleta Botorogeanu e tânără, frumoasă şi ar trebui să se bucure de viaţă, de îngeraşii ei, dar mama Mihaela plânge în schimb. Tremură de frică, tresare ori de câte ori e nevoită să iasă din casă. Şi asta pentru că bărbatul căruia i-a dăruit trei minunăţii de copii, ar putea fi călăul ei, în orice secundă. 

"M-a umplut de sânge! M-a bătut cu cureaua! Dacă mă prinde, îmi aruncă acid folic pe faţă şi vrea să mă desfigureze pentru că i-am luat copiii de lângă el. Îmi este frică şi stau cu teamă. Eu seara, dacă ies până la magazin, eu stau şi mă uit în spatele meu. Am teama că este mereu cineva în spatele meu.", a povestit tânăra. 

Totul, pentru că ea a îndrăznit să spună stop bătăilor și să prindă curaj şi să-şi dorească să fie fericită, nu plină de vânătăi şi plânsă zi şi noapte.

"M-a bătut până mi-a dat sângele pe gură.  Avea un cuţit, cu mânerul de fier. Mi-a dat cu el în cap.", a spus Mihaela Nicoleta Botorogeanu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro