Bătaie ca în junglă, la Craiova. O minoră a fost victima mai multor adolescente. O femeie a ajutat-o: ”S-a întâmplat ziua în amiaza mare, în centrul orașului”

O minoră a fost victima mai multor adolescente © Facebook

Scene desprinse din filmele de acțiune au avut loc în centrul orașului Craiova. În amiaza zilei, o minoră a fost bătută cu bestialitate de alte adolescente. Incidentul de o cruzime ieșită din comun a avut loc în văzul tuturor trecătorilor care nu au sărit în ajutorul victimei, ba mai mult, se pare că le încurajau pe agresoare.

O minoră în vârstă de 15 ani a încasat o bătaia soră cu moartea ziua în amiaza mare, la Craiova, în fața multor trecători. Nimeni nu a intervenit să o salveze pe minoră din mâinile agresoarelor. O femeia, martoră la tragicul incident, a ajutat-o pe tânăra de 15 ani să se liniștească, după ce a reușit singură să scape de furia celorlalte adolescente.

Femeia care i-a fost alături a rămas șocată de cele întâmplate. Însă, și-a dat seama la ce agresiune a fost supusă minora, abia după ce aceasta a plecat. Femeia a realizat atunci că a rămas cu părul fetei în mână. Revoltată, dar și speriată de cele întâmplate, ajunsă acasă, craioveanca și-a făcut curaj și a povestit totul pe Facebook.

Femeia s-a arătat supărată pe adolescentele agresive, dar și pe cei care urmăreau scenele groazei fără a interveni.

"Scena pe care am povestit-o s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în centrul orașului. Nimeni nu a intervenit. Nimeni nu a încercat să vadă despre ce este vorba. Fiți implicați și solidari în lupta împotriva bullyingului. Nu ignorați astfel de scene deoarece prin asta vă faceți și voi vinovați! Astăzi am asistat la ceva barbabric, inuman, oribil. Am ajuns acasă și primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost să îmi pun gândurile în ordine pentru a putea împărtăși episodul de sălbăticiune la care am fost martoră", povesteşte femeia.

În acest caz au intervenit și oamenii legii din Craiova, asta după ce minora agresată a făcut plângere cu privire la faptul că în timp ce se afla în zona unui centru comercial din centrul Craiovei a fost agresata de mai multe fete.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o minoră în varsta de 12 ani, din Segarcea, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu persoana vătămată, ar fi pornit altercaţia, în urma căreia tânăra de 15 ani a fost agresată fizic. Minora de 12 ani ar fi fost însoţită de mai multe prietene de vârste apropiate cu ea", informează IPJ Dolj. 

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro