Bătaie ca-n filme la ora de religie, într-o şcoală din Tulcea! Un copil a ajuns în comă la spital

Bătaie ca-n filme la ora de religie, într-o şcoală din Tulcea! Un copil a ajuns în comă la spital © Fotografie simbol: arhivă

Un incident foarte grav a avut loc marţi la o şcoală din Tulcea, în localitatea Ceamurila de Jos. Doi elevi s-au bătut crunt, astfel că unul dintre ei a ajuns în comă la spital.

Copiii erau în timpul orei de religie. Cei doi s-au hârjonit şi în cele din urmă, joaca a degenerat şi agresorul l-a lovit pe colegul său, din spate, iar acesta şi-a pierdut conştiența. Conform tulceanoastra.ro, victima era cunoscută cu probleme medicale, iar agresorul este un copil problemă din şcoală, care are deja nota scăzută la purtare. 

Copilul lovit a fost adus în comă la Spitalul Judeţean de către un echipaj medical de urgenţă și în jurul orei 16:00 dădea semne pozitive de revenire. "Cel mai important lucru, acum, este că tânărul să îşi revină! Derulăm deja o anchetă la nivel de inspectorat şi cel vinovat va fi sancţionat conform regulamentului”, a declarat Lucica Popisca, inspector şcolar general, pentru sursa citată.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro