Scene şocante lângă Bucureşti! Bătaie cu săbii şi topoare, în mijlocul zilei / VIDEO

Scene şocante lângă Bucureşti! Bătaie cu săbii şi topoare, în mijlocul zilei / VIDEO © captură video

Scene şocante au avut loc duminică, în comuna Chiajna, lângă Bucureşti. Familia unui om de afaceri a fost atacată de un clan care ar fi cerut taxă de protecţie. 

Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei. Omul de afaceri şi familia lui s-au trezit cu o mulţime de oameni la poartă, înarmaţi cu săbii şi topoare, puşi pe scandal. În exclusivitate pentru www.spynews.ro acesta a dezvăluit că i-a fost cerută o taxă de protecţie de către un clan foarte cunoscut. 

"Un clan a venit peste mine cu trei maşinii, săbii şi topoare. Am filmat tot", ne-a spus Ristică Constantin.

În tot acest timp a reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutor. Un echipaj de poliţie a ajuns rapid la faţa locului. Ristică Constantin şi apropiaţii lui au dat declaraţii. Se tem pentru viaţa lor şi speră ca autorităţile să ia atitudine. 

Un alt scandal de acest fel a avut loc la începutul lunii iunie

Zece persoane s-au bătut cu pietre, sticle, bâte şi topoare, în centrul Capitalei având conflicte de mai mult timp. Se pare că un individ le cere taxă de protexţie de câţiva ani buni şi, acuză ei, fără ca autorităţile să reacţioneze. Un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital, la fel şi nepotul său de 18 ani. Acesta ar fi refuzat să plătească taxa de protecţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro