Ce s-a întâmplat cu atacatorii din Piața Constituției, la două zile de la asasinat

Ce s-a întâmplat cu atacatorii din Piața Constituției, la două zile de la asasinat © captura video Spynews.ro

A fost un adevărat război în urmă cu două zile, chiar în fața Pieții Constituției. Un adevărat măcel a avut loc, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Peste 30 de oameni au participat la lupta cu răngi, topoare și alte arme albe, iar ceea ce s-a dovedit a fi o reglare de conturi s-a terminat ca fiind un caz încă nesoluționat. Și asta pentru că autorii atacului sunt încă liberi și deși anchetatorii au audiat deja 30 de oameni, nu au reținut nici un suspect. În cazul crimei nu a fost luată nici o măsură, deși s-au făcut audieri, însă nimeni nu a primit calitatea de suspect.

Tragedia s-a petrecut și în urma bătăii ca în filme nimeni nu a fost pedepsit nici acum, la două zile de la atac. Cel mai greu este pentru mama victimei, un tânăr din Giurgiu, care acum trebuie să meargă la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit, scrie observator.tv.

Un bărbat și-a pierdut viața

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani s-a stins din viață din cauza unei hemoragii cerebrale produse prin lovirea cu un corp dur, potrivit unui raport al specialiștilor INML.

Duminică noaptea, mai multe persoane s-au luat la bătaie cu săbii, bâte și răngi, descoperindu-se ulterior că totul a fost o reglare de conturi, o neînțelegere între mai mulți proxeneți. Aceștia nu au reușit să se înțeleagă asupra prețului unei fete traficate în Germania și astfel a izbucnit scandalul. La fața locului au ajuns în acel moment jandarmi, dar și Brigada Antitero, din cauza faptului că patrulele de polițiști din zonă nu au reușit să le facă față bătăușilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro