Ei sunt cei care l-au omorât în bătaie pe Cătălin, afaceristul din Curtea de Argeș. Au lăsat o adolescentă orfană

+3 click pentru
galerie

Ei sunt cei care l-au omorât în bătaie pe Cătălin, afaceristul din Curtea de Argeș. Au lăsat o adolescentă orfană © Captură / Info Trafic 24

Doi tineri din comuna Merișani sunt cei care l-au omorât în bătaie pe Cătălin Plăiașu, un afacerist din Curtea de Argeș, în urma unui conflict în trafic. Au lăsat orfană o tânără care ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat.

Pe nume Tudorici Leonard Florian și Tudoreci Mihai Adrian, cei doi sunt din satul Malu Vânat și se pare că sunt cunoscuți pentru actele lor de violență, potrivit Adevărul.

Cel mai recent, cei doi și-au revărsat furia asupra lui Cătălin, un bărbat de 48 de ani din Curtea de Argeș. I-au dat cu pumnii în față și, odată căzut pe jos, l-au lovit și cu picioarele în cap.

Afaceristul a ajuns în comă la spital, pe 24 iunie, din cauza traumatismului cranio-cerebral sever. Pe 1 iulie, a și murit.

Agresorii au fost arestaţi preventiv, sub încadrarea juridică "infracţiunea de loviri şi vătămări cauzatoare de moarte". Cu toate acestea, ei au cerut să fie judecaţi "în stare de libertate". Mâine vor stabili magistraţii ce se va întâmpla cu cei doi tineri.

În urma morții lui Cătălin Plăiașu a rămas o fiică orfană de ambii părinți, căci și mama acesteia a decedat în urmă cu câțiva ani, răpusă de o boală cruntă. Tânăra ar fi trebuit să susțină astăzi prima probă la examenul de Bacalaureat.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro