Bătăușul din Ploiești a stârnit furia lui Costel Corduneanu: „Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine”

Costel Corduneanu, foc și pară pe Robert Bereghet © spynews.ro

Robert Berechet, tânărul din Ploiești care a filmat în timp ce o tortura și umilea pe iubita lui de 17 ani, a stârnit revolta a milioane de oameni. Povestea lui nu a scăpat nici atenției lui Costel Corduneanu, care, extrem de revoltat, i-a transmis amenințări bătăușului.

Liderul clanului Cordunenilor este furios pe Robert Berechet, pe care l-a amenințat chiar public. „Bă, jegule ce eşti, Robert Gabriel, să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine!”, a scris Costel Corduneanu, pe pagina sa.

CITEȘTE ȘI Cine este mama bătăușului din Ploiești. Femeia a vrut să șteargă orice legătură cu fiul ei

În strună i-au cântat și prietenii virtuali, care s-au arătat la fel de indignați. „Costele, legat de cârligul de la maşină şi mers de la Iaşi la Bucureşti, să rămână numai oasele de el”, a fost completarea unui prieten.

Vă reamintim că Robert Berechet, un tânăr de 20 de ani din Ploiești, a fost arestat prezentiv pentru 30 de zile, după ce mai multe filmulețe violente în care își bate și chunuie iubita au apărut online. Fata, originară din Buzău, a reușit să scape și să se întoarcă la familia sa.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro