Bătrână din Constanţa, lăsată fără casă şi abandonată în munţi de un preot. VIDEO

Bătrână din Constanţa, lăsată fără casă şi abandonată în munţi de un preot. VIDEO © captură video

Petria Neamţu, o bătrână originară din Constanţa, i-ar fi lăsat casa unui preot, printr-un document legalizat la notar. Apoi, acesta ar fi dus-o la o mănăstire din munţi, în urmă cu doi ani şi două luni şi i-a spus că va sta acolo 30 de zile. Totul însă, s-a transformat într-un coşmar.

Bătrâna a povestit cum l-a ajutat pe preot, a avut încredere în el, iar acesta şi-a bătut joc de ea. I-a lăsat casa, iar de curând, după ce a abandonat-o doi ani la o mănăstire din munţi, a sunat ca să-i ceară Petriei Neamţu o semnătură, pentru a putea demola locuinţa. În plus, în trecut, Petria Neamţu a donat sume de bani pentru ridicarea bisericii din Constanţa, unde sluijeşte individul.

"De ce şi-a bătut joc de mine acest preot, când eu l-am adunat de pe drumuri cu tot cu copii? Plătea chirie 20 de milioane. El acum de ce m-a trimis pe mine în fundul munţilor. Să îmi spuie ce a făcut cu capela lui Mircea (n.r. soţul bătrânei)", a declarat bătrâna.

Femeia este acum în grija altui preot, care a fost sunat în 2017 de măicuţele de la mănăstire şi anunţat că un alt slujitor al Domnului a venit acolo şi a lăsat-o, după care s-a făcut nevăzut. Deşi toată lumea a încercat să o convingă să facă plângere, Petria Neamţu spune că îl lasă pe Dumnezeu să-l pedepsească.

În schimb, singura dorinţă a ei este să îşi vadă casa pentru ultima oară înainte să moară.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro