VIDEO / Tanti Maria, condamnată să trăiască în grajd, la 80 de ani! "Am ieşit afară cu pieptul plin de flăcări"

Tanti Maria, condamnată să trăiască în grajd, la 80 de ani! "Am ieşit afară cu pieptul plin de flăcări" © captură video

Singură pe lume, condamnată să-şi trăiască bătrâneţea într-un grajd. O bunicã de 80 de ani îndură chinuri greu de imaginat. Casa i-a fost mistuită de flăcări şi doar o minune a făcut ca femeia să fie azi în viaţa. Focul care i-a înghiţit singura avuţie, pentru care a trudit o viaţă întreagă, i-a aprins şi hainele de pe ea. Totuşi s-a salvat din flăcările nimicitoare, însă acum se teme că frigul pe care trebuie să-l îndure în grajul în care doarme s-ar putea să-i aducă... moartea. 

Bunica Maria Moise a venit în platoul emisiunii "Acces Direct" şi şi-a pus printre lacrimi, povestea de viaţă care a cutremurat România.

Singură printre lacrimi. Bunica Maria trăieşte printre şobolani, într-un grajd. Simte că viaţa o îngroapă încetul cu încetul într-un mormânt al chinului. A ajuns să trăiască în grajd, după ce casa ei, aşa mică cum era, a fost făcută scrum din cauza unui incendiu nimicitor. Sunt zile în care plânge de când soarele răsare până apune şi zile în care nu-şi mai găseşte puterea nici măcar să plângă.

Mai are doar câteva păsări, de când a rămas văduvă, în urmă cu un an. Acum, spune că doar credinţa i-a mai rămas, după o viaţă de chin. Totuşi, se pare că ar mai avea un fiu... însă, a uitat de ea. Într-un frig năpraslic, bătrâna se chinuie să-şi trăiască zilele. 

O doare tot corpul, dar o doare şi singurătatea. Tremură de frig printre scheleţii de la rămăşiţele mobilei. Îşi aminteşte mereu de momentul care i-a transformat viaţa.

"Am vrut să aprind focul în sobă, sâmbătă, la ora 4. Când am tras chibritul, am făcut un mototol cu ziar şi am băgat în sobă. Prima dată, nu s-a aprins. A doua oară, a luat foc şi a izbucnit peste mine. Am deschis uşile şi am ieşit afară. Când am intrat înăuntru, aveam o găleată cu apă. Am aruncat cu găleata cu apă şi lângă sobă, aveam o sobiţă de fier, mai aveam o saltea... Şi a luat salteaua, ardea pe dedesubt. Am vrut să trag de saltea şi s-a luat focul cu mine. Am ieşit afară cu pieptul plin de flăcări. M-am tăvălit şi am alergat să strig vecinii. Nu am mai putut", a povestit bătrâna. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro