Bătrâni din Bucureşti, acuzaţi că au agresat şi batjocorit mai multe fetiţe! "Ce să fac şi eu" / VIDEO

Bătrâni din Bucureşti, acuzaţi că au agresat şi batjocorit mai multe fetiţe! "Am agresat, ce să fac" © captură video

Situaţie şocantă în Bucureşti! Mai mulţi bătrâni sunt acuzaţi că au agresat şi au batjocorit cel puţin patru fetiţe, după ce acestea au fost traficate de o grupare de proxeneţi. 

Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a demarat o anchetă şi s-a stabilit că este vorba de mai multe persoane care au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore.

"Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreținut raporturi sexuale cu tinere minore și/sau au înlesnit practicarea prostituției unor minore, obținând foloase materiale de pe urma acestora", a transmis Poliţia.

Anchetatorii au aflat despre fetiţele abuzate, iar reţeaua de prostituţie a fost destructurată. Conform observator.tv, copilele nu aveau mai mult de 14 ani. Printre persoanele audiate se numără şi mama uneia dintre victime. 

"Nu ştiu, da, zice că am agresat. Am agresat, păi dar cum, ce să fac şi eu, altă treabă n-am", a spus unul dintre bărbaţii aduşi la audieri.

După audieri, procurorii vor decide ce se va întâmpla cu bărbaţii acuzaţi că au agresat şi au batjocorit fetiţele. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro