Beat mort, un bărbat din Teleorman a sunat la 112 și a spus că are coronavirus. Urmarea este uluitoare!

Beat mort, un bărbat din Teleorman a sunat la 112 și a spus că are coronavirus. Urmarea este uluitoare! © Arhivă

Pentru că românul, mai ales sub influența lui Bacchus, știe tot timpul cum să se lipească de numărul de urgență ca să fie în temă cu cele mai fierbinți subiecte ale momentului, un bărbat din Teleorman a avut grijă să nu scape nici coronavirusul.

Beat bine, un bărbat din Teleorman, în vârstă de 61 de ani, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. A dat cea mai neplăcută veste pe care o poate primi un operator în aceste zile, un anunț conform căruia ar fi înfectat cu coronavirus, scrie Antena 3.

Omul nu s-a oprit aici. A vrut să fie cât mai convingător, așa că i-a spus operatorului că a locuit o vreme în străinătate, în una dintre zonele contaminate, și că s-a întors în România în urmă cu două săptămâni.

Cum s-a încheiat apelul

Autoritățile s-au mobizilat în masă, iar la fața locului s-au deplasat polițiști, echipaje SMURD și pompieri, asistenții medicali fiind îmbrăcați din cap până-n picioare cu costume de protecție.

O oră le-a luat autorităților să îl găsească pe bărbat, pe care l-au găsit, într-un final, pe un câmp din apropiere. Atunci când i-a văzut pe polițiști, omul le-a spus senin că nu are nimic, dar că nu avea bani de ocazie și ar fi vrut să ajungă la Alexandria.

Nu se știe exact ce pedeapsă a primit bărbatul, care era în stare avansată de ebrietate, însă cert este că a fost cu siguranță ceva usturător. Nu ajută nici faptul că nu este prima oară când face un apel fals la 112, cu diverse pretexte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro