Bebeluş de 4 luni, furat de lângă mamă din parcarea unui supermarket din Satu Mare! Unde l-au găsit poliţiştii

Bebeluş de 4 luni, furat de lângă mamă din parcarea unui supermarket din Satu Mare! Unde l-au găsit poliţiştii © presasm.ro

Au fost clipe de panică pentru o tânără mămică din Satu Mare, luni după amiază. Bebeluşul ei, în vârstă de patru luni, a fost furat chiar de tatăl acestuia, din parcarea unui supermarket.

În urma unor discuţii aprinse, bărbatul în vârstă de 41 de ani a luat copilul fără acordul mamei şi a fugit. A sunat de urgenţă la 112, iar poliţiştii au început căutările. Din fericire, bebeluşul nu a păţit nimic, deşi fusese abandonat pe malul Someşului, în apă. 

"În urma apelului, poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale au demarat imediat cercetările în vederea găsirii bărbatului reclamat şi al minorului. În scurt timp poliţiştii au reuşit salvarea minorului de pe marginea râului Someş, unde a fost abandonat de bărbat sub presiunea căutărilor poliţiştilor. Deoarece minorul avea hainele ude, până la sosirea ambulanţei, poliţiştii i-au acordat primele îngrijiri înfăşurându-l într-o jachetă, fiind ulterior transportat la spital în vederea efectuării de investigaţii de specialitate, acesta fiind în afara oricărui pericol", a transmis IPJ Satu Mare.

Poliţiştii l-au găsit rapid şi pe tatăl bebeluşului, acesta fiind dus la secţia de poliţie pentru declaraţii. I s-a întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Conform presasm.ro, acesta a fost prins în timpc e înota în Someş, după ce lăsase bebeluşul aproape de mal. 

„Noaptea trecută, eram la muncă, deja implicată într-un eveniment cu colegii mei de patrulă, Claudiu și Cristian, când, deodată, am fost trimise mai multe echipe să ne deplasăm în zona râului Someș. Un tată și-a luat copilul de 4 luni și a amenințat că se sinucide. În timp ce efectuam căutările în zonă, tatăl a realizat că este urmărit de poliție și a abandonat copilul în apă, aproape de mal, și a început să înoate în râu. Am ajuns în timp util la copil, ne-am bucurat că nu a fost luat de apă și am avut grijă de el până la sosirea ambulanței. Tatăl a fost găsit și urmează să fie tras la răspundere pentru faptele lui", a declarat poliţista care a găsit bebeluşul. 


facebook whatsapp twitter pinterest