Caz șocant în Brașov! Bebeluș de 4 luni, mort în propria casă. Mama are doar 15 ani

Caz șocant în Brașov! Bebeluș de 4 luni, mort în propria casă. Mama are doar 15 ani © Arhiva

Echipajele de salvare au fost solicitate de urgență în această dimineață cu privire la un bebeluș, în vârstă de 4 luni, care se află în stare de inconștiență.

Deși medicii au sosit la timp la fața locului, aceștia nu l-au mai putut salva și nu au făcut altceva decât să constate decesul. Totul s-a petrecut într-un cartier de romi din Brașov, iar mama copilului, în vârstă de doar 15 ani, a fost și cea care a sunat la Salvare atunci când a văzut că ceva este în neregulă cu copilul său. 

Mama, criminală la 15 ani?

Cu toate acestea, chiar dacă mama i-a spus centralistei de la 112 că bebelușul era inconștient, când au ajuns medicii la fața locului au constatat că minorul este mort de ceva timp. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov, în vederea efectuării autopsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului. Totodată, autoritățile au decis deschiderea unui dosar pentru, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Până la finalizarea cercetărilor se va propune o soluție legală. Dacă se dovedește că a fost vorba despre un caz de pruncucidere, mama bebelușului riscă să stea ani grei în spatele gratiilor, scrie newsbv.ro.

Vă reamintim că în urmă cu o lună, s-a aflat despre un caz cutremurător, la Oradea. Un medic rezident, în vârstă de 31 de ani, și-a omorât bebelușul nou-născut, apoi l-a îngropat în curtea unei case ce aparține părinților săi. Ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi depus mai multe acte, în vederea căsătoriei civile. Ea a negat că a născut, chiar dacă i-a fost prezentat certificatul de naștere al bebelușului și astfel s-a descoperit crima oribilă. 


facebook whatsapp twitter pinterest