Beizadeaua Plăcintă, un nou dosar, din cauza propriei mame! / Fosta senatoare joacă tare

+5 click pentru
galerie

Acuzat de fapte grave şi eliberat, pe şest, înainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă a fost chemat în faţa judecătorilor, din cauza propriei mame.

Recent, societatea comercială condusă de Sorina Plăcintă – fost senator şi fost ministru al Tineretului şi Sportului – a deschis un dosar împotriva lui Răzvan Andrei Plăcintă, fiul afaceristei, în încercarea de a recupera un autoturism confiscat de autorităţi în 2010, când beizadeaua a încercat să ucidă mai multe persoane, lovindu-le cu maşina respectivă.

După un scurt proces, instanţa a admis faptul că în condamnarea lui Plăcintă nu a fost precizat ce urma să se întâmple cu vehicului, aşa că, recent, a dispus restituirea acestuia către firma Sorinei Bucuraş (fostă Plăcintă): „Înlătură omisiunea vadită din cuprinsul s.p. nr. 185 din data de 13.03.2012 pronunţată în acelaşi dosar de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, definitivă prin d.p. nr. 72A/07.03.2013 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală şi prin d.p. nr. 3393/R/04.11.2013 a ICCJ – Secţia Penală, în sensul că în cuprinsul acesteia se va menţiona următorul paragraf: «În baza art 169 din Codul de procedură penală de la 1968 dispune restituirea autoturismului marca Renault Laguna, către societatea SC Sorste SA (date).» Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.11.2019”.

Şi-a tâlhărit iubita

Andrei-Răzvan Plăcintă a fost eliberat în 2016 din Penitenciarul Timişoara, unde a avut parte de o detenţie de lux. Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de procurorii Parchetului Capitalei, care l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 2010, pe strada Berzei din Capitală. În urma cercetărilor s-a stabilit că "în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta".

A trecut cu maşina peste un om

În momentul în care în apărarea fetei au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, care se afla la volanul autoturismului marca Renault Laguna, restituit recent de judecători, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. Unul dintre martori, Nicolae Stan, a încercat să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, dar a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut, iar Plăcintă a trecut cu maşina peste el. "Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate, a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale", au precizat procurorii, la momentul respectiv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro