BETRA Coin va fi listată pe 3 Exchange-uri importante din lumea criptomonedelor

+6 click pentru
galerie

BETRA Coin va fi listată pe 3 Exchange-uri importante din lumea criptomonedelor

BETRA COIN, prima criptomonedă privată românească, va fi lansată în mod public de către BETrader Academy din Pipera cu ocazia Zilei Naționale a României, în Dubai. Este o criptomonedă care are în spate un Blockchain descentralizat, de tip ERC20, fiind bazată pe Ethereum, având caracteristica open-source, care oferă tranzacții sigure, confidențialitate și transparență.

Luna aceasta a fost lansată și aplicația BetraPay, un wallet cu funcții de tranzacționare, care poate stoca în jur de 200 de criptomonede diferite și care facilitează efectuarea plăților prin QR Code. Sistemul de criptare și protejare va fi asigurat de Shanghai Blockshine. Activele digitale vor fi stocate pe un singur dispozitiv, în siguranță. Wallet-ul BETRA va stoca numeroase critpomonede precum BTC, ETC, ETH, BCH, LTC, dar și alte cryptocurrency bazate pe framework-ul ERC20. Cheile private ale utilizatorilor sunt protejate cu Secure Enclave și o tehnologie de autentificare biometrică. Cu BetraPay toate criptomonedele sunt în siguranță!

BETRA Coin a lansat propriul său sistem de plată, care este inclus în wallet. Această aplicație pentru iOS dar și varianta ei pentru Android este sigură și compatibilă cu mijlocele de plată ale comercianților care acceptă plata prin criptomonede. BETRA COIN va putea fi automat schimbată de către softul de plată integrat în wallet. În acest fel se va plăti direct în criptomoneda acceptată de comerciant (Bitcoin, Ethereum, Litecoin și altele).

În perioada de Private Sale, BETRA COIN a fost listat pe Bitlocus Exchange, însă începând cu 1 decembrie 2019 va mai fi listată și pe platformele de Exchange IDCM și pe BIKI.

Platforma exchange IDCM a fost înființată în Hong Kong, în anul 2018. Aceasta a impresionat prin cifra de afaceri zilnică fabuloasă. Iată prin ce se remarcă:

- Performanță și viteză, procesează 1 400 000 comenzi/sec.

- Informațiile personale și de plată sunt protejate de criptarea SSL.

- Folosește un mecanism de descentralizare și supernoduri, prin care se crește eficiența tranzacțiilor.

- Volumul de schimb poate ajunge să fie de 5 ori mai mare decât cel de tranzacționare. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru o criptomonedă este să fie listată pe exchange-uri cu volum mare de tranzacții și cu lichiditate.

- Are tehnologia Blockchain ce oferă anonimat, siguranța datelor, transparența tranzacțiilor.

- Oferă o gamă variată de servicii financiare de TOP, informații despre piață, strategii de tranzacționare pozitive, servicii de marketing.

- Are platforma Dapp pentru produse de tranzacționare, dezvoltatori de jocuri, proiecte social media și comerț electronic.

Platforma exchange BIKI are sediul în Singapore, dar a pătruns pe piața chineză, servește aproape 100 de țări. Momentan, se află pe locul 5 în Top 20 al exchange-urilor de criptocurrency. Acest furnizor global de servicii de tranzacționare digitală oferă o serie de avantaje:

- Securitate excelentă, performanță, eficiență în tranzacții

- Schimb de criptomonede de înaltă calitate, bine proiectat, ușor de folosit

- Are peste 150 de proiecte diferite de schimb

- Publică știri pe site-uri crypto din China și utilizează WeChat (cea mai populară aplicație de chat din lume, are zilnic peste 650 milioane de utilizatori)

- Listează simbolul proiectului ori al companiei pe platforma sa

- Oferă soluții de marketing, de recunoaștere a mărcii

- Ajută companiile cu proiecte de lansare, cu relații publice, acces la finanțare

- Oferă informații investitorilor despre ceea ce cumpără pentru a obține profituri și a nu fi înșelați

- Are o aplicație de tranzacționare pe mobil, care este completă și ușor de folosit.

În prezent există foarte multe criptomonede, din care cea mai dezvoltată este Bitcoin. Aceasta a atras atenția marilor investitori și a mass-mediei încă din anul 2009. În decursul anilor au fost lansate și alte criptomonede bune. Recent s-a vorbit despre JPM Coin și BETRA Coin.

Banca JP Morgan și-a lansat propria criptomonedă - JPM Coin - prin care poate realiza instant plățile între clienți, dar numai în cadrul băncii. JPM Coin are la bază tehnologia Blockchain, care este folosită foarte mult în prezent și în tranzacțiile dintre bancă și conturile clienților, pentru că reduce riscul tranzacțiilor, oferă o mai mare eficiență, avantajul anonimatului, realizează tranzacții sigure.

JP Morgan Chase este cea mai mare bancă de investiții din lume. Reprezentanții acestei bănci au precizat că au încredere în tehnologia Blockchain. Directorul Umar Farooq a declara că "susține criptomonedele atâta timp cât acestea sunt controlate și respectă reglementările".

BETRA COIN este prima criptomonedă privată românească, lansată de rețeaua BE TRADER. Fondatorul Ciprian Ciceu și echipa sa a reușit prin intermediul cursurilor ținute la BETrader Academy din Pipera să ajute comercianții, antreprenorii și oamenii de afaceri să obțină venituri mai mari din tranzacționare. Cursurile includ strategii de trading eficiente, metode de tranzacționare OPTIONS și FUTURE sau de realizare a tranzacțiilor la Bursă, secretele pieței bursei, idei de tranzacționare de evitare a riscurilor și capcanelor în care pot fi prinși unii traderi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro