Betty Stoian, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. "Nu știu când o să revină"

Betty Stoian, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. "Nu știu când o să revină" © captura video

Betty Stoian a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Florin Salam a luat o pauză în urmă cu ceva timp și a plecat în străinătate, la o clinică din Viena.

Celebrul manelist a considerat că are nevoie de o pauză pentru că în ultima vreme a acumulat foarte multă vreme. Florin Salam a transmis mai multe mesaje, pentru a-și liniști fanii, care erau îngrijorați că manelistul se va retrage pentru totdeauna din muzică. Acum fiica lui, Betty, a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre starea de sănătate a tatălui său. 

"E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevar, dar eu de fiecare dată când îl vad, îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când sunt mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul asta, adică să fie totul mai organizat, eu pentru chestia asta îl apreciez, că a ales să faca lucrul asta. Nu s-a operat, este bine, dar un om cand muncește foarte mult, el a muncit de la 15 ani până la vârsta asa în fiecare zi și de cinci ori pe zi. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan.", a declarat Betty Stoian, la Antena Stars. 

Cât despre rolul de mămică, Betty Stoian spune că este mult mai responsabilă și mai matură de când în viața ei a apărut micuțul Matthias Ștefan. Spune despre micuț că este un copil liniștit și foarte deștept, dar mărturisește că este este ceva mai dură decât soțul ei, Cătălin Vișănescu. 

"E mai greu sa fii mama de baiat , decat mam de fata, pentru ca s mai multe , nu neaparat probleme, vor fi discuti intre ei , intre baieti, baieti sufera din dragoste, chiar daca nu vor sa arate lucrul acesta si atunci eu trebuie sa fiu alaturi de el, atat eu cat si tatal lui. Sunt si dura , dar cand vad ca nu i a convenit lui felul in care i am vorbit , imediat ma duc si l pup, asta nu mi place la mine , pentru ca cedez imediat, dar e mic deocamdata si prob nu o sa mai fiu asa, zic eu. Nu se ocupa el de alea, el nu stă pe Insta sau Facebook, nici măcar n-are telefon, are telefon fără cameră, nu știu absolut nimic, nu știu când o să reînceapă
", a mai spus Betty Stoian.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro