Bioenergoterapeutul Zinaida și-a salvat fiica de la moarte! Nineka a moștenit talentul tămăduitor al mamei

+3 click pentru
galerie

Nineka © captura video

Fiica celebrului bioenergoterapeut Zinaida, Nineka, a moștenit harul mamei și a fost salvată de a moarte chiar de părintele său. Nineka povestește că în copilărie a fost grav bolnavă, iar mama sa a fost alături în fiecare secundă de ea. 

"M-am născut cu acest har, am preluat de la mama. Țin minte că aveam o prietenă cu mama bolnavă. M-am concertat foarte mult cu energie către mama ei. Copiii s-au speriat pentru că televizorul s-a oprit imediat. S-au întâmplat multe minuni în viața mea. Am visat într-o seară că Iisus ținea în brațe doi bebeluși, dar și pe Maica Domnului care mi-a spus în vis să am răbdare. Peste o lună am rămas însărcinată.  Am avut leucemie. Timp de doi ani am trăit neștiind dacă mai trăiesc a doua zi. Am făcut și tratament naturist cu sfeclă, dar aveam și branulă prin care îmi făceau perfuzii.", a povestit Nineka, la Acces Direct. 

Invitată în platoul emisiunii, medicul Monica Pop a dezmințit afirmațiile Ninekăi, moment în care artista s-a ridicat și a plecat din emisiune. 

"Sunt spitale cu copiii bolnavi care cred lucrurile acestea. Ea spune că era umflată de la cortizon. Sunt lucruri total neadevărate. Eu nu spun că această doamnăeste nu știu cum. Dacă s-a născut cu o energie, cum cere bani pentru treburile acestea? 90 % din cei care fac așa ceva sunt șarlatani, nu spun că și mama dumneavoastră e la fel.", a spus Monica Pop. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro