Boala care l-a scos pe Gigi Becali din închisoare: „Am exagerat ca să impresionez”

Boala care l-a scos pe Gigi Becali din închisoare: „Am exagerat ca să impresionez” © Hepta

În caz că ai uitat, Gigi Becali a fost închis după gratii timp de câțiva ani. A reușit să iasă mai devreme, datorită unor subterfugii care oferă avantaje deținuților. A scris cărți, s-a căit spiritual, dar, așa cum chiar el a recunoscut, s-a folosit și de pastila problemelor de sănătate pentru a-i îndupleca pe judecători.

La prima învoire de 24 de ore din Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali a ținut o conferință de presă cam atât de excentrică pe cât este el – sau pe cât obișnuia să fie.

Atunci, a recunoscut, cu multă sinceritate și seninătate, că și-a exagerat boala, o problemă la coloana vertebrală, pentru a impresiona.

„Am exagerat boala ca să impresionez. Ce am eu la cervicală este clar. Asta nu trece decât cu operaţia. Dar eu nu am vrut să apar ca o găină în faţa naţiei, ci am vrut să apar ca un leu”, declara Gigi Becali, la ieșirea din penitenciar.

Tot atunci, a mărturisit că a făcut acest lucru cu gândul la familia lui, dorind să-și liniștească apropiații că o duce bine și că este sănătos.

„Am fost acasă să îmi liniştesc familia, să vadă că sunt sănătos, nu sunt bătrân, nu am gâtul rupt. Sunt alt om spiritual acum”, mai spunea Gigi Becali.

Gigi Becali a fost eliberat acum câțiva ani și, de atunci, a devenit parcă un alt om. Afaceristul a renunțat la opulența cu care obișnuise și se consideră a fi acum un om liniștit și spiritual.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro