Abia s-a aflat! Boala ruşinoasă de care a suferit Nicolae Ceauşescu

Abia s-a aflat! Boala ruşinoasă de care a suferit Nicolae Ceauşescu © arhivă

Ies la iveală detalii surprinzătoare din viaţa lui Nicolae Ceauşescu! Abia acum s-a aflat de ce boală dureroasă şi ruşinoasă pentru acea vreme suferea liderul comunist. Unii spun că nici cu Elena Ceauşescu nu vorbea despre asta!

Nu este un secret faptul că Nicolae Ceauşescu era adeptul partidelor de amor cu persoane necunoscute. Iată că acest obicei i-a şi adus o boală ruşinoasă pentru acele timpuri. În tinereţe, cu mult înainte să o cunoască cu Elena Petrescu, liderul comunist a suferit de blenoragie, o boală cu transmitere sexuală. 

În urmă cu mult timp, generalul în rezervă Ilie Moreanu-Fisier a dezvăluit că s-a întâlnit cu Nicolae Ceauşescu la spitalul lagărului din Târgu Jiu în anul 1941, când l-a ajutat să scape de gonoree. 

“Însoțit de medicul Kessler de la legația germană, am intrat în lagăr, unde am fost întâmpinați de comandantul acestuia, colonelul Șerban Loveanu, care mi-a fost diriginte la Liceul Militar din Craiova”, spunea Ilie-Moreanu Fisier, pe vremea când era locotenent, potrivit Hotnews. Atunci, numele "Nicolae Ceauşescu" nu-i spunea nimic generalului.

Nicolae Ceauşescu s-a tratat după ce i-a fost administrat un tratament cu un antibiotic foarte puternic. De asemenea, fusese sfătuit să continue tratamentul câteva luni.

“Ceaușescu a fost sfătuit să continue tratamentul cu antibiotice mai multe luni și să nu se sperie dacă va urina cu sânge”, a mai adăugat acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro