Abia acum s-a aflat! Ce ordin a primit Bogdan Gigină, cu puțin timp înainte să cadă în groapa unde și-a găsit sfârșitul

Abia acum s-a aflat! Ce ordin a primit Bogdan Gigină, cu puțin timp înainte să cadă în groapa unde și-a găsit sfârșitul © Arhiva

Au trecut patru ani de când polițistul Bogdan Gigină a murit în mod tragic, în timp ce se afla la datorie. Acesta făcea parte din coloana oficială a fostului ministru de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea. 

Potrivit noilor informații apărute, ofițerul de poliție care se afla la volanul mașinii în care era Gabriel Oprea le-ar fi spus agenților de poliție care se deplasau în fața mașinii să mărească viteza și chiar să circule pe contrasens, pentru a sparge traficul.

Cazul morții tragice a lui Bogdan Gigină a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 1. Recent au fost făcute oublice comunicările radio în care se poate auzi foarte bine cum se făceau presiuni pentru agenți să circule pe contrasens.

Înregistrări incredibile între polițisti

"Bogdane, mergi şi fă breşă, mergi pe contrasens, fă breşă!“,  „Bogdane, între benzile 2-3, între benzile 2 şi 3!“ „Scoate, scoate banda 3! Contrasensu'! Contrasensu', banda 3! Scoate-i!", se arată în comunicările dintre agenții de la Poliția Rutieră, potrivit A1.ro.

Seara neagră a fost pe data de 29 octombrie 2015, atunci când tânărul polițist Bogdan Gigină, în vârstă de doar 28 de ani, care făcea parte de coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, a căzut cu motocicleta într-o groapă din asfalt.

Rănile foarte grave i-au adus decesul, iar la momentul producerii accidentului, fostul vicepremier se deplasa către locuința lui. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro