Bodyguardul care l-a controlat pe Răzvan Ciobanu înainte de a intra la festival, dezvăluiri-cheie: "Era speriat și tremura"

Bodyguardul care l-a controlat pe Răzvan Ciobanu înainte de a intra la festival, dezvăluiri-cheie: "Era speriat și tremura" © captura video

Apar detalii terifiante despre accidentul de mașină în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Bodyguardul care l-a controlat pe designer înainte de a intra la festivalul de la Mamaia face dezvăluiri incredibile.

Bărbatul spune că Răzvan Ciobanu s-ar fi comportant ciudat înainte de a intra, tremura și era neliniștit și era sub influența substanțelor interzise. 

"Tremura foarte tare! Tremura foarte tare! Eu eram de muncă, la Sunwaves, la intrare, că se făceau două controale, unul la poartă şi unul pe spate.  Era foarte dezorientat. Am vrut să-l controlez, nu a vrut să stea.  Aţi încercat să purtaţi o conversaţie cu el? Da, i-am spus: ca să poată să intre în Sunwaves, trebuie să fie controlat, ca să poată să intre, dacă nu stă la control, nu o să intre. Nu avea stare! Tremura foarte tare, era foarte speriat. Când am pus mâna pe el, s-a dat doi paşi înapoi! Aşa cred şi eu, se simţea vinovat. Odată ce un om... Că am controlat, în seara aia, mii de oameni. Nu a făcut niciunul cum a făcut el. De aceea l-am controlat şi mai amănunţit. Eu zic că era drogat.", a declarat bodyguardul, la Acces Direct. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro