Mobilizare incredibilă pentru Bogdan, tânărul care nu a primit nicio şansă la viaţă în România! Ce spun medicii din Turcia acum

Mobilizare incredibilă pentru Bogdan, tânărul care nu a primit nicio şansă la viaţă în România! Ce spun medicii din Turcia acum © Facebook

Bogdan, tânărul care nu a primit nicio şansă la viaţă în România, primeşte veşti tot mai bune în Turcia, acolo unde a ajuns după ce mii de oameni s-au mobilizat şi l-au ajutat.

Bogdan Marghiol are 20 de ani şi de Crăciun i s-a spus că nu mai poate fi salvat. A primit diagnosticul de cancer la testicule, apoi i s-a spus că boala s-a extins în tot corpul, având şi o tumoare pe creier. Apropiaţii au început o campanie online pentru a face posibil transferul lui Bogdan la o clinică din Turcia. Odată ajuns acolo, tânărul a primit o veste bună. Nu avea nicio tumoare pe creier, ci două vase de sânge care au format un cheag, şi a fost operat. Medicii sunt foarte optimişti în privinţa şanselor de vindecare.

"Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui", transmit apropiaţii lui Bogdan Marghiol. 

De asemenea, colegii de la liceul unde a învăţat Bogdan Marghiol organizează un eveniment caritabil. Taxa de intrare este zece lei, iar oamenii pot face donaţii şi acolo. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro